Sök

Ibland måste man ingenting

Uppdaterad: 25 apr 2018

Igår eftermiddag gick jag ut på en promenad. Vårsolen värmde och jag bestämde mig för att köpa en glass och sätta mig mot en husvägg och njuta av stunden.

Ibland måste man ingenting.

När jag satt med glasspinnen i min hand kom det förbi en bekant som hejade och frågade hur jag mådde och jag svarade att nu är allt bra när man får sitta här i solen och äta glass. Min bekant log och gick vidare och kvar satt jag med en känsla av att ha blivit ertappad.

Där satt jag och gjorde ingenting trots att det säkerligen fanns massor som jag borde göra.

Borde….. det är ett av de fulaste ord jag vet. Det vädjar nästan alltid till det dåliga samvetet och dödar vår lust och kreativitet . Ibland behöver vi gå utanför de ramar som vi sätter upp för oss själva eller som andra förväntar sig att vi ska passa in i.

Visst finns det saker som måste göras men ibland är det faktiskt så enkelt att man måste ingenting.


66 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Känslosann!

Dina känslor bär på sanningar men det är inte alltid sanna! Det är viktigt att du lyssnar på dina känslor och lär dig att tolka dem rätt. Rädsla är något som de flesta av oss förknippar med något nega

Kontakt

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon

Här hittar du kurser och föreläsningar i metodik och ledarskap. Jag hjälper er att nå er fulla potential!
"Att vara modig är ett val!"

 - Fredric Käld, Coach, mentor och inspiratör

070 605 00 22
Stockholm

© 2020 Fredric Käld Utbildning AB