Sök

Ibland måste man ingenting

Uppdaterad: 25 apr 2018

Igår eftermiddag gick jag ut på en promenad. Vårsolen värmde och jag bestämde mig för att köpa en glass och sätta mig mot en husvägg och njuta av stunden.

Ibland måste man ingenting.

När jag satt med glasspinnen i min hand kom det förbi en bekant som hejade och frågade hur jag mådde och jag svarade att nu är allt bra när man får sitta här i solen och äta glass. Min bekant log och gick vidare och kvar satt jag med en känsla av att ha blivit ertappad.

Där satt jag och gjorde ingenting trots att det säkerligen fanns massor som jag borde göra.

Borde….. det är ett av de fulaste ord jag vet. Det vädjar nästan alltid till det dåliga samvetet och dödar vår lust och kreativitet . Ibland behöver vi gå utanför de ramar som vi sätter upp för oss själva eller som andra förväntar sig att vi ska passa in i.

Visst finns det saker som måste göras men ibland är det faktiskt så enkelt att man måste ingenting.


74 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Känslosann!

Dina känslor bär på sanningar men det är inte alltid sanna! Det är viktigt att du lyssnar på dina känslor och lär dig att tolka dem rätt. Rädsla är något som de flesta av oss förknippar med något nega

Mod är en förmåga och inte en egenskap

Tror du att mod är något som vissa bara har naturligt och andra (du själv) inte? Du ser personer runt omkring dig som utan att tveka gör det du drar dig för. (Du är ju inte rädd, du drar dig bara för