Sök

Om att inspirera ungdomar att våga följa sina drömmar...

Uppdaterad: 5 maj 2018

En av mina stora passioner är att inspirera människor runt omkring mig att våga lyssna på sig själv och vad de innerst inne vill.


Det är en stor och viktig roll som lärare och jag har i flera år jobbat hur jag kan få de ungdomar jag jobbar med att våga ge sig hän och satsa på det de brinner för. Huge fastigheter kom till kulturskolan i Huddinge och gjorde en intervju på temat och en liten film där jag fick beskriva just känslan att få vara en del av unga människors drömmar och att få betyda något för deras utveckling. Det kan vara stora drömmar för vissa och men små för andra men det viktiga är att det är just deras egna drömmar. Jag känner stor ödmjukhet och tacksamhet för förtroendet att få vara en del i den processen.
22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Känslosann!

Dina känslor bär på sanningar men det är inte alltid sanna! Det är viktigt att du lyssnar på dina känslor och lär dig att tolka dem rätt. Rädsla är något som de flesta av oss förknippar med något nega

Mod är en förmåga och inte en egenskap

Tror du att mod är något som vissa bara har naturligt och andra (du själv) inte? Du ser personer runt omkring dig som utan att tveka gör det du drar dig för. (Du är ju inte rädd, du drar dig bara för