Modig teambuilding

Paintball, hajk, kanotpaddling etc. Ja, listan på teambuildingsaktiviteter kan göras lång. Om du söker den typen av aktivitet finns det de som gör det mycket bättre. Jag hjälper dig att utveckla samarbetet, skapa effektivitet och flow på din arbetsplats bättre genom att utbilda din personal i metoder för att nå just detta syfte.

Ledarskap och galenskap!

Med rätt ingredienser och metoder skapar ni både lust och relevans i ert samarbete. Med ett målmetodiskt arbete lär ni er sätta fokus på det som tar er dit ni vill och sortera bort det som inte för er mot era mål.

 

Vi blandar teori och praktik för att sedan med utgångspunkt i er verksamhet sätta mål och skapa strukturer för flow och effektivitet. Vi gör en rollfördelning där alla är delaktiga och tar ansvar för helheten samt skapar metoder för att göra målen mätbara. På så vis når ni inte bara era mål utan ni minskar även den arbetsrelaterade stressen. 

Investera i en dag med effektivitet, relevans och mycket humor med berättelser hämtade ur verkliga livet där ni lägger grunden för goda samarbeten och ett sunt arbetsklimat. 

Vi skapar de etiska koder och beteenden ni önskar på arbetsplatsen. 


Ta kontakt så skräddarsyr vi den här dagen efter era behov! 

Please reload

Hört från klienter

"Proffsigt! Innehållsrikt och tydligt. Humoristiskt med självdistans!"

Jacob Stille Präst, Svenska kyrkan
Kunder i urval

VISA ALLA

Kontakt

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon

Här hittar du kurser och föreläsningar i metodik och ledarskap. Jag hjälper er att nå er fulla potential!
"Att vara modig är ett val!"

 - Fredric Käld, Coach, mentor och inspiratör

070 605 00 22
Stockholm

© 2020 Fredric Käld Utbildning AB