Modiga föreläsningar

Anlita Fredric och få hjälp att anpassa föreläsningen efter de behov ni har så att eventet blir så relevant för er som möjligt.

Simply rädd! - om ett modigare liv
Coachande metodik
 

Simply rädd!

Fredric vill inspirera dig till ett modigare liv. Ett ärligare liv där du slutar begränsa dig själv och blir den du vill vara. Ett liv där du vågar ge dig hän och njuta lite mer. En föreläsning om mod, självförtroende och självkänsla och att vilja lite mer.

Om ett modigare liv!

Att vara modig är inte att vara orädd, det är ett val att inte låta det som är obehagligt och skrämmer stå i vägen för dig och det du vill. Erfarenhet hjälper mot rädslor men det krävs mod för att skaffa sig erfarenhet.  När du slutar gömma dig bakom vad du är och vad du inte är kan du utmana dig själv att bli den du vill vara.
 

Det kan handla om ett modigare föräldraskap, att vara en modigare chef, kollega, vän eller att vara modigare för din egen skull. Det kan handla om att starta det företag du drömt om eller söka den utbildningen eller tjänsten du tidigare inte vågat.
Att vara modig är ett val!
 
Fredric är en karismatisk föreläsare med ett personligt tilltal som berör och som skapar hög igenkänning genom hela föreläsningen. Han blandar humor med allvar och använder både metaforer och personliga berättelser.

 

Anlita Fredric och få hjälp att anpassa föreläsningen efter de behov ni har så att eventet blir så relevant för er som möjligt. Hör av dig och stäm av så skapar vi den riktning på föreläsningen som just ni efterfrågar.

 

Kontakta Fredric för offert.

Tid: enligt överenskommelse
 
Ni får en riktig energipåfyllning på t ex konferensen, lunch- eller frukostseminariet. Passar perfekt både som start eller avslutning på en kick-off. Ni går från föreläsningen stärkta av nya perspektiv och möjligheter.
 
Fredric Käld har som lärare och professionell coach jobbat med människor och personlig utveckling i mer än 25 år. Han är en karismatisk föreläsare med en förmåga att få det krångliga att bli självklart. Du kommer gå från föreläsningen med en ny syn på dig själv och med verktyg att  förändra ditt liv till det liv du vill leva.


Perfekt för kick-offen, konferensen, lunchföreläsningar, frukostmöten etc.

Please reload

 

Coachande metodik

Utveckla dina ledaregenskaper och få engagerade elever! Lär dig hur du kan öka dina elevers delaktighet till mer än bara önskemål om innehåll.
Ge verktyg till ett livslångt lärande.
Lär dig kombinera lärar- och coachrollen.

Coachande metodik

Att hjälpa elever att våga stå på egna ben och ta eget ansvar för sin utveckling är kanske ett av de viktigaste uppdragen kulturskolan har idag. Den personliga utvecklingen behöver stödjas lika mycket som den estetiska för att motivera eleverna till ett livslångt och meningsfullt lärande. Inte sällan saknas verktyg för det och ofta uppfinner vi hjulet gång på gång.


Att motivera ungdomar till kreativitet och ett livslångt lärande är inte så lätt. Ungdomar vill ofta ha snabba resultat och många är rädda för att misslyckas. Med ett coachande förhållningssätt får du ett starkare ledarskap och kan stödja dina elever att våga följa sina passioner och identifiera sina drivkrafter.


Genom att kombinera lärarrollen med en coachande attityd lär du dina elever att ta ansvar för sin egen utveckling och övande utan att kompromissa med din roll som kunskapsbärare.


På så sätt får du mer självgående elever med en stadig grund för ett livslångt lärande och ett aktivt kulturutövande!
Föreläsningen bygger på MMI-metoden, målmetodisk inlärning, framtagen av Fredric Käld.

Innehåll

  • Målmetodisk inlärning

  • Hur ungdomars mindset påverkar deras syn på sina förmågor och hur vi kan hjälpa dem att ändra mindset

  • Vad säger forskningen?

  • Hur man bör ge feedback och återkoppling

  • Värderingar och attityder

  • Det coachande förhållningssättet

  • Praktiska och effektiva verktyg
     

Tid: 3 timmar, inklusive paus

Kontakta Fredric för offert.

Please reload

Hört från föreläsningsdeltagare

"Bra med de planeringsmallar som följde med"

Kungliga musikhögskolan

Stockholms musikpedagogiska institut 

Svenska kyrkan

Tyresö kulturskola
Österåker musikskola
Trelleborgs kulturskola
Lomma Kulturskola
Kumla Kulturskola
Hallsberg kulturskola
Svedala kulturskola
Huddinge kulturskola
Skellefteå kulturskola
Umeå musikskola

Storuman kulturskola

Torsby kulturskola

Hagfors kulturskola

Vännäs musikskola
Hammarö kulturskola
Norberg musikskola
Arboga kulturskola
Kungsör musikskola
Västerås kulturskola
Köping kulturskola
Sala kulturskola
Hallstahammar kulturskola

Kunder i urval

VISA ALLA